Τι είναι ο παράγοντας LATTE και πως μπορείτε να τον αξιοποιήσετε με την Better Globe?


O David Bach συγγραφέας του Best Seller  «o αυτόματος εκατομμυριούχος», σε ένα από τα επιμορφωτικά σεμινάρια του εξηγώντας τη σημασία της ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, δέχτηκε την ερώτηση από μια κοπέλα, πως είναι δυνατόν να αποταμιεύει λεφτά κάθε μήνα από τη στιγμή που μέχρι τα μέσα του μήνα έμενε χωρίς λεφτά!
Ο Bach τότε της ζήτησε να του περιγράψει μια τυπική της εβδομάδα, και αυτό που έκανε καθημερινά ήταν να σταματά σε ένα “ Starbucks ” και να αγοράζει ένα Latte και ένα Donat, αξίας 5$. Η κοπέλα ήταν 23 ετών. Τότε κάνοντας μερικούς γρήγορους υπολογισμούς για το τι θα γινόταν αν ετοίμαζε κάτι μόνη της και τη διαφορά αυτή την αποταμίευε και την επένδυε αυτόματα.
Το αποτέλεσμα των υπολογισμών του ήταν, ότι η κοπέλα  στην ηλικία  των 65 χρόνων θα είχε συσσωρεύσει 1.700.000 δολάρια!
Όλοι κερδίζουν αρκετά χρήματα για να γίνουν πλούσιοι. Απλά σπαταλούν περισσότερα από ότι κερδίζουν είτε σε ασήμαντα πράγματα, είτε λόγω κακού προγραμματισμού.
Το ποσόν το οποίο σπαταλάτε με αυτό τον τρόπο είναι ο δικός σας Παράγοντας-Latte! 
Μπορείτε λοιπόν  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ απλά με καλύτερο προγραμματισμό,  να βάλετε την ζωή σας σε τάξη και να γίνετε εσείς το αφεντικό των χρημάτων σας, και όχι το ανάποδο!
Ποιος είναι ο δικός σας παράγοντας Latte? 
Δείτε παρακάτω την πρόταση Συνταξιοδοτικής εξασφάλισης με λιγότερο από 1 ευρώ την ημέρα και ξεκινήστε να χτίζετε την σύνταξη και το εφάπαξ που εσείς επιθυμείτε..



ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝΤΡΩΝ BETTER GLOBE

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σήμερα θα αναλύσουμε πως μπορείτε με μικρές μηνιαίες αγορές δέντρων BetterGlobe να θεμελιώσετε μία σύνταξη και ένα εφάπαξ το οποίο στην καλύτερη περίπτωση για να το εξασφαλίσετε από το δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα  θα χρειαστεί να δουλεύετε 35 με 40 χρόνια  και να πληρώσετε σε αυτό το διάστημα περισσότερα από 100.000 ευρώ..

Κάνοντας μία μικρή εισαγωγή στην Better Globe θα δείτε  ότι το κάθε δέντρο που αγοράζετε  αρχίζει να σας δίνει κέρδη μόλις μεγαλώσει και αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Έτσι λοιπόν από τον 5ο χρόνο η Better Globe σας δίνει ένα μέρος των κερδών που έχει από τους καρπούς του, το 15%  δηλαδή 2,55€ ανά δέντρο για 15 συνεχή χρόνια και την επόμενη χρονιά που θα κοπεί το δέντρο και θα πουληθεί η ξυλεία του (1/2 κυβικό μέτρο σκληρής τροπικής ξυλείας) σας δίνει την 10πλάσια αξία του δηλαδή 170€. 
Συνολικά θα έχετε πάρει για τα 17€ που δώσατε 208,25€ δηλαδή μία απόδοση 1.225%.

Θα ξεκινήσω την ανάλυση χρησιμοποιώντας  την ελάχιστη αποταμίευση που μπορεί να κάνει κάποιος αγοράζοντας 1 δέντρο BetterGlobe τον μήνα δηλαδή κάτι λιγότερο από 1 ευρώ την ημέρα ή για την ακρίβεια 56 λεπτά του ευρώ και να δούμε τι μπορεί να κερδίσει με αυτή την πολύ μικρή αποταμίευση. 

Βλέπουμε στον παρακάτω πίνακα ότι τον 1ο χρόνο θα πληρώσετε συνολικά 204€ από την τσέπη σας . 
Το ίδιο και τον 2ο, τον 3ο και τον 4οχρόνο. 
Από τον 5ο χρόνο όμως αρχίζουν να σας δίνουν κέρδη τα 12 δέντρα που αγοράστηκαν την 1η χρονιά  και είναι 31€. 
Έτσι από την τσέπη σας θα βάλετε μόνο 173€ αυτόν τον χρόνο για να αγοραστούν τα 12 δέντρα σας.
Τον 6ο χρόνο θα προστεθούν και τα 12 δέντρα που αγοράσατε τον 2ο χρόνο και έτσι θα έχετε συνολικά κέρδη 61€ και θα χρειαστεί να βάλετε από την τσέπη σας 143€ για να αγοράσετε τα 12 δέντρα σας. 

Με αυτό τον τρόπο από τον 10ο χρόνο και μετά όπως βλέπουμε στον πίνακα τα 12 δέντρα σας συνεχίσουν να αγοράζονται  και να  πληρώνονται από τα κέρδη σας κάθε χρόνο ενώ ταυτόχρονα αρχίζετε να εισπράττετε και ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ!. 
Το συνολικό ποσό που θα έχετε δώσει από την τσέπη σας μέχρι τότε είναι 1.397€. 
Και δείτε τώρα τι θα έχετε κερδίσει...

Τον 20ο χρόνο που θα κοπούν τα 12 δέντρα που αγοράσετε την 1η χρονιά θα σας δώσουν συνολικά κέρδη από καρπούς και ξυλεία 2.326€ που αντιστοιχούν σε μία μηνιαία σύνταξη από 194€. Και αυτό θα γίνεται ΚΑΘΕ χρόνο. Δεν τελειώνει ΠΟΤΕ!

Μία μόνιμη ΙΣΟΒΙΑ σύνταξη που κληρονομείτε και μεταβιβάζετε στα παιδιά και εγγόνια σας.
Κάθε χρόνο θα αγοράζονται 12 δέντρα και ταυτόχρονα θα κόβονται 12 δέντρα. Θα έχετε δηλαδή ΜΟΝΙΜΑ μία ΦΥΤΕΙΑ από 228 δέντρα  που θα σας δίνουν κέρδος από καρπούς και ξυλεία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Βρείτε λοιπόν τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ  παράγοντα LATTE διπλασιάστε ή πολλαπλασιάστε τις μηνιαίες αγορές και υπολογίστε ανάλογα τα κέρδη σας καθορίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επιθυμητή σας σύνταξη και ΕΦΑΠΑΞ... 
Η δική μου πρόταση και αυτή που ξεκίνησα για τα παιδιά μου από το 2010 είναι 10 δέντρα τον μήνα τον 1ο χρόνο και 2 δέντρα  από τον 2ο χρόνο. Η συνολική σας δαπάνη σε 5 χρόνια θα είναι 3.407€ και τα κέρδη σας μία ΕΦΑΠΑΞ πληρωμή 21.216€ και μηνιαία σύνταξη 388€... 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ?


ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν τον 1ο χρόνο αγοράζετε από 10 δέντρα τον μήνα τότε :
  • 1.     η αυτόματη επαναγορά των δέντρων σας από τα κέρδη γίνετε σε 5 χρόνια και όχι σε 10.
  • 2.     την 20η χρονιά θα πάρετε και ένα πολύ καλό ΕΦΑΠΑΞ  20.400€

«Υπολογισμός Σύνταξης & Εφάπαξ με την ΒetterGlobe!»

Μπορείτε τώρα να υπολογίσετε το ποσό της σύνταξης και του εφάπαξ που επιθυμείτε να κερδίσετε με βάση τις μηνιαίες ή ετήσιες αγορές δέντρων BetterGlobe  Μπορείτε να πληκτρολογήσετε τα δέντρα που θέλετε να αγοράζετε μηνιαίως διαμορφώνοντας την δική σας πολιτική αποταμίευσης και επένδυσης και να βλέπετε τις συνολικές αποδόσεις σας.

Το εργαλείο αυτό βρίσκεται online στην διεύθυνση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:Υπολογισμός σύνταξης και Εφάπαξ με την Better Globe      

Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε και μορφή Excel στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ εδώ και επιλέγοντας αποθήκευση...


Η καλυτέρη αποταμίευση και επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε ποτέ

1 δέντρο Better Globe κοστίζει μόλις 17€ και σας αποδίδει συνολικά με γραπτή εγγύηση μέχρι την κοπή του 208,25€  δηλαδή μία απόδοση 1.225% !!!!!! Είναι πραγματικά μοναδικό...




    ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

    Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει φέρει στην επιφάνεια τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του συστήματος κοινωνικών παροχών των περισσοτέρων κρατών. Καθημερινά, βλέπουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαδηλώσεις ανθρώπων για χαμένα κοινωνικά κεκτημένα όπως το όριο συνταξιοδότησης, το ασφαλιστικό, η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η δωρεάν πανεπιστημιακή μόρφωση, κτλ! Δυστυχώς, όμως, όσο κι αν διαδηλώνουμε τα πράγματα δεν πρόκειται να γίνουν καλύτερα! Κι αυτό γιατί, τα κράτη, προκειμένου να μην χρεοκοπήσουν, θα αυξάνουν τις φορολογίες και θα μειώνουν τις κοινωνικές παροχές! Και όσο περνούν τα χρόνια, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα! 

    Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη ο καθένας από εμάς να φροντίσει μόνος του για τις σπουδές των παιδιών του, το εφάπαξ κατά τη συνταξιοδότηση του, και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη. Ας δούμε πως οι εφάπαξ αγορές δέντρων BG μπορούν να δώσουν λύσεις στις πιο πάνω σοβαρότατες ανάγκες.

    Εκτός από την αυτόματη μηνιαία αγορά δέντρων, μεγάλο είναι και το κέρδος σε εφάπαξ αγορές. Π.χ σε μία αγορά 1.000 δέντρων, αρχικού κόστους 17.000€, το κέρδος 15%  από τους καρπούς από τον 5ο  μέχρι τον 19ο  χρόνο θα είναι 2.550€ κάθε χρόνοκαι θα το πληρώνεστε κάθε Δεκέμβρη! Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να είναι ένας 13ος και 14ος μισθός μαζί, πληρωτέος κάθε Δεκέμβρη για 15 συνεχή χρόνια! Και τον 20οχρόνο που θα κοπούν τα δέντρα σας, το ελάχιστο κέρδος σας από την συσσωρευμένη ξυλεία με γραπτή εγγύηση είναι το 1.000% του κόστους αγοράς, δηλαδή 170.000€. Αυτή η πληρωμή θα μπορούσε να σπουδάσει τα παιδιά σας,  να σαςκάνει καλά από κάποια σοβαρή ασθένεια, να σας εξασφαλίσει ένα καλό εφάπαξ και πολλά οικονομικά άνετα χρόνια! Συνολικά λοιπόν θα έχετε κερδίσει 208.250€

     Όλες οι άλλες επιλογές, π.χ. ταμιευτήριο, προθεσμιακές καταθέσεις, ή ακόμα και η ακίνητη περιουσία, ούτε που κοντεύουν το κέρδος από τα δέντρα Better Globe! Κι αυτό γιατί το δέντρο είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο το οποίο ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ σε διαστάσεις! 

    Αν έχετε μερικές οικονομίες κάπου, ίσως είναι καιρός να προβληματιστείτε πολύ σοβαρά αν αυτές οι οικονομίες δουλεύουν για εσάς τόσο σκληρά  όσο εσείς δουλέψατε για να τις αποκτήσετε!  

    Αν πάλι δεν έχετε μαζεμένες οικονομίες τότε μπορείτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ απλά με καλύτερο προγραμματισμό, να συμμετέχετε σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα συνταξιοδοτικής εξασφάλισης που ξεκινάει από 0,56€ την ημέρα.

    ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΔΕΝΤΡΑ ΤΩΡΑ!!

    http://mukau.gr/calc/
    Δέντρα Better Globe το ποιο φθηνό ακριβό δώρο για εσάς και τα παιδιά σας.  ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΔΕΝΤΡΑ ΤΩΡΑ!!!
    Ένα δέντρο Better Globe κοστίζει 20€ και από τον 5ο χρόνο αγοράς του δέντρου σας η Better Globe σας δίνει ένα μέρος των κερδών που έχει από τους καρπούς του, το 12.75% δηλαδή 2,55€ ανά δέντρο για 15 συνεχή χρόνια και την 20ή χρονιά που θα κοπεί το δέντρο και θα πουληθεί η ξυλεία του (1/2 κυβικό μέτρο σκληρής τροπικής ξυλείας) σας δίνει την 10πλάσια αξία του δηλαδή ακόμη 170€.

    Συνολικά θα έχετε πάρει για τα 20€ που δώσατε 208,25€ δηλαδή μία απόδοση 1.100%