Συμμετοχή Ελληνικής αποστολής στην Κένυα 2012


Αγαπητοί φίλοι, μέλη, πρεσβευτές, κάτοχοι δέντρων BetterGlobe και υποψήφιοι πελάτες μας χαίρετε,
Η πρώτη Ελληνική συμμετοχή στο ετήσιο ταξίδι γνωριμίας της Better Globe στις φυτείες και στα σχολεία της Child Africa στην Κένυα είναι γεγονός !!!




Μετά από την Κυπριακή αποστολή το 2011 που επισκεύτηκαν στην Κένυα τις φυτείες της Better Globe, ο Κος Χρίστος Μοσχοβίτης από τους Ν. Επιβάτες Θεσσαλονίκης είναι ο πρώτος Έλληνας Πρέσβης που το 2012 βρέθηκε κι αυτός στις φυτείες της Better Globe με την Ελληνική Σημαία στις 25 Φεβρουαρίου 2012.

  
 Εκτυπώστε τα πιστοποιητικά των δέντρων σας!
Όσοι από εσάς έχετε λογαριασμό στην Better Globe και αγοράσατε περισσότερα από 10 δέντρα από τις αρχές έως το τέλος της εκάστοτε χρονιάς, μετά το δεκαήμερο του Ιανουαρίου μπείτε στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό Better Globe, στην ομάδα με την λέξη πιστοποιητικά πατήστε το και επιλέξτε < Annual Certificates > επιλέξτε το έτος που σας ενδιαφέρει ( αν δεν είναι επιλεγμένο ) και πατήστε < Print > για να εκτυπώσετε τα πιστοποιητικά των δέντρων σας .

Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το μέλλον των παιδιών και γενεών μας που θα ακολουθήσουν σε τούτο τον πλανήτη !!!

Δέντρα Better Globe το ποιο φθηνό ακριβό δώρο για εσάς και τα παιδιά σας.  ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΔΕΝΤΡΑ ΤΩΡΑ!!!
Ένα δέντρο Better Globe κοστίζει 20€ και από τον 5ο χρόνο αγοράς του δέντρου σας η Better Globe σας δίνει ένα μέρος των κερδών που έχει από τους καρπούς του, το 12.75% δηλαδή 2,55€ ανά δέντρο για 15 συνεχή χρόνια και την 20ή χρονιά που θα κοπεί το δέντρο και θα πουληθεί η ξυλεία του (1/2 κυβικό μέτρο σκληρής τροπικής ξυλείας) σας δίνει την 10πλάσια αξία του δηλαδή ακόμη 170€.

Συνολικά θα έχετε πάρει για τα 20€ που δώσατε 208,25€ δηλαδή μία απόδοση 1.100%