H Καλύτερη Αγορά

 
Η πιο χρήσιμη και κερδοφόρα αγορά που θα μπορούσατε να κάνετε αυτή τη στιγμή για σάς και για τον πλανήτη είναι να αγοράσετε δέντρα Better Globe!;

  • Γιατί η αξία των δέντρων Better Globe ξεκινά να ανεβαίνει από την ώρα που φυτεύονται και συνεχίζει να ανεβαίνει ενόσω μεγαλώνουν.

  • Γιατί μεγαλώνοντας προσφέρουν καρπούς, ξυλεία, και πίστωση μονάδων άνθρακα.
Τι άλλο θα μπορούσε να ανεβάσει την αξία ενός προϊόντος?

  • Ο νόμος της ζήτησης και της προσφοράς!

Μαζική αποψίλωση
Μείωση προσφοράς

Πάνω από 50% των δασών παγκοσμίως έχουν αποψιλωθεί από το 1960 μέχρι σήμερα!
Τα τελευταία 20 χρόνια πάνω από 300 εκατομμύρια εκτάρια τροπικών δασών έχουν εξαφανιστεί από το χάρτη!
Πάνω από το 90% των δασών στην Αφρική έχουν κοπεί ως τελευταία πηγή εισοδήματος από τους άπορους κατοίκους.
Στην Αφρική, για κάθε 28 δέντρα που κόβονται φυτεύεται ΜΟΝΟ 1!
Στην Κεντρική Αμερική, πάνω από το 40% όλων των τροπικών δασών έχουν εκκαθαριστεί (κόπηκαν ή κάηκαν) για να δημιουργηθούν περισσότεροι βοσκότοποι κυρίως για τις αγελάδες, ούτως ώστε να ικανοποιηθεί η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέας (κυρίως χάμπουργκερ).
Αύξηση πληθυσμού, οικονομική επανάσταση, νέες εφαρμογές = ΑΥΞΗΣΗ ΖΗΤΗΣΗΣ

 Η αύξηση σε πληθυσμό και η οικονομική επανάσταση που λαμβάνει χώρα στις αναπτυσσόμενες χώρες (Κίνα, Ινδία, κ.α.) οδηγεί στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ αύξηση της ζήτησης για ξυλεία.
Στις αναπτυγμένες χώρες (Ευρώπη, ΗΠΑ, Ιαπωνία, κ.α.) ο μέσος όρος κατανάλωσης ξύλου ανά άτομο ξεπερνά τα 200 κιλά/χρόνο. Στις αναπτυσσόμενες χώρες ο μέσος όρος είναι μόλις 4 κιλά/χρόνο!
Νέες εφαρμογές στην βιομηχανία και την ιατρική
Επαναστατικές εξελίξεις στην βιοτεχνική και στην επεξεργασία της πρώτης ύλης από τα δέντρα έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση των πεδίων χρησιμότητας των δέντρων για τους ανθρώπους και κατά συνέπεια την ταχεία αύξηση της ζήτησης τους.
Νόμος Ζήτησης/Προσφοράς + Αύξηση Διαστάσεων = Ο τέλειος συνδυασμός!
Την προηγούμενη 20ετία η αγορά ακίνητης περιουσίας ήταν μια από τις πιο έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις που θα μπορούσατε να κάνατε. Τα τελευταία  χρόνια, όμως, βλέπουμε μια μείωση των τιμών λόγω του ότι η οικονομική κρίση μείωσε τη ζήτηση για ακίνητη περιουσία ενώ είχε ήδη συσσωρευτεί υπερπροσφορά στην αγορά! Η πιο προσοδοφόρα αγορά που θα μπορούσατε να κάνετε σήμερα είναι η αγορά δέντρων λόγω της πολύτιμης ξυλεία τους.

Στον πίνακα αυτό από τον παγκόσμιο οργανισμό WWF βλέπουμε σχηματικά την μείωση των τροπικών δασών, και ταυτόχρονα την αντίστοιχη αύξηση στη ζήτηση για σκληρή τροπική ξυλεία την 20ετία 1985-2005. Όπως βλέπετε, από το 2001 και μετά, η ζήτηση έχει ξεπεράσει τη διαθέσιμη  προσφορά! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ραγδαία αύξηση στην τιμή της ξυλείας!
Ο μέσος όρος ετήσιας αύξησης της τιμής της σκληρής ξυλείας στον 20ο αιώνα ήταν 5%, τα τελευταία 10 χρόνια 15%, ενώ το 2009% η ετήσια αύξηση εκτινάχθηκε στο 25%!
Μάλιστα, η συνεχής αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού σε συνδυασμό με τη συνεχή μείωση των τροπικών δασών, εξασφαλίζει τη συνεχή, μη αναστρέψιμη αύξηση στη τιμή της ξυλείας.
Για να καταλάβετε το μέγεθος της αποψίλωσης που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, αρκεί να αναφέρουμε ότι το 2010 μόνο για τις ανάγκες της ανθρωπότητας σε χαρτί υγείας κόπηκαν 60 εκατομμύρια δέντρα! Ακόμη, και αν φυτεύουν χιλιάδες εταιρείες ασταμάτητα δέντρα, δεν πρόκειται ποτέ η προσφορά να ξεπεράσει τη ζήτηση, πράγμα που εξασφαλίζει τη συνεχή ανοδική πορεία της τιμής της ξυλείας!
Αν συνδυάσουμε το νόμο ζήτησης και προσφοράς για τη ξυλεία μαζί με το γεγονός ότι το δέντρο από την ώρα που το αγοράζετε μέχρι να το πουλήσετε αυξάνεται συνεχώς σε διαστάσεις, τότε δημιουργούμε τον πιο κερδοφόρο συνδυασμό στον κόσμο, με τεράστια διαφορά!
Και για εσάς, αλλά και για τη διατήρηση της ανθρώπινης ζωής σε αυτό τον πλανήτη, αφού τα δέντρα είναι αυτά που ανακυκλώνουν το διοξείδιο του άνθρακα σε οξυγόνο, αέριο απαραίτητο για να μπορούμε να ζούμε σε αυτό τον πλανήτη!

 Δέντρα Better Globe, Το ποιο φθηνό ακριβό δώρο !!!

Από τον 5ο χρόνο αγοράς του δέντρου η Better Globe σας δίνει ένα μέρος των κερδών που έχει από τους καρπούς του, το 15% δηλαδή 2,55€ ανά δέντρο για 15 συνεχή χρόνια και την 20ή χρονιά που θα κοπεί το δέντρο και θα πουληθεί η ξυλεία του (1/2 κυβικό μέτρο σκληρής τροπικής ξυλείας) σας δίνει την 10πλάσια αξία του δηλαδή 170€.

Συνολικά θα έχετε πάρει για τα 20€ που δώσατε 208,25€ δηλαδή μία απόδοση 1.225%