Πιστοποιητικό Ιδιοκτησίας Δέντρων

Το πρόγραμμα της  BetterGlobe στη Αφρική, είναι 100 τοις εκατό αφιερωμένο στο να έχει το καλύτερο δυνατό αντίκτυπο στις έρημες και άγονες αγροτικές περιοχές όπου λειτουργεί η BetterGlobe, απασχολώντας όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σε αυτό το έργο.     
Δέντρα Better Globe, Το ποιο φθηνό ακριβό δώρο !!!

ΤΙΜΗ ΔΕΝΤΡΟΥ 20

Κάθε χρόνο η εταιρεία εκδίδει το πιστοποιητικό ιδιοκτησίας της ετήσιας αγοράς των δέντρων σας στο οποίο αναγράφονται:
Ο αριθμός και το όνομα μέλους.
Το έτος αγοράς.
Το σύνολο δέντρων, και η ακριβής τοποθεσία που φυτεύτηκαν.
Επίσης, αναγράφεται ότι τα δέντρα θα τα φροντίζει η Better Globe Forestry για 20 χρόνια από το έτος αγοράς τους, καθώς επίσης αναγράφονται και τα ελάχιστα εγγυημένα κέρδη που προαναφέραμε.

Μάλιστα για ελαχιστοποίηση του ρίσκου, η εταιρεία διευκρινίζει ότι θα εξετάζει την συνολική απόδοση όλης της χρονιάς και θα σας πληρώνει, ακόμη και αν τα δικά σας δέντρα έχουν καταστραφεί! Αυτό  σημαίνει διπλή εξασφάλιση!




 Δέντρα Better Globe, Το ποιο φθηνό ακριβό δώρο !!!

Ένα δέντρο Better Globe κοστίζει 20€ και από τον 5ο χρόνο αγοράς του δέντρου σας η Better Globe σας δίνει ένα μέρος των κερδών που έχει από τους καρπούς του, το 12.75% δηλαδή 2,55€ ανά δέντρο για 15 συνεχή χρόνια και την 20ή χρονιά που θα κοπεί το δέντρο και θα πουληθεί η ξυλεία του (1/2 κυβικό μέτρο σκληρής τροπικής ξυλείας) σας δίνει την 10πλάσια αξία του δηλαδή ακόμη 170€.

Συνολικά θα έχετε πάρει για τα 20€ που δώσατε 208,25€ δηλαδή μία απόδοση 1.100%